Du er her:  Jul. Alt til Julen. Jule clipart animationer. Mal tegninger. Julesange  > SE OM PRODUKTIONEN
 
  
Leg med LEGO blev til LEGO-juleevangeliet

Alle billeder kan klikkes store

Glenn, har igennem en årrække - med stor fornøjelse - leget meget med LEGO. Hans efterårsferie sidste år blev i stor udstrækning brugt til en del gode lege med alle de mange, sjove og interessante LEGO-klodser.

 

Fra tidspunktet omkring efterårsferien, blev der snakket jul og juleferie hjemme hos Glenn.

 

Idéen til at lave juleevangeliet med LEGO blev født - og Glenn kastede sig med sit sædvanlige gode humør - og en dejlig entusiasme - ind i et projekt med, at der dagligt skulle bygges forskellige scener. Hvilke LEGO produkter der skulle anvendes - måtte planlægges - så alle nødvendige dele var tilstede når de enkelte opsætninger skulle bygges.

 

Både Glenn og fotograf (hans far) blev overrasket over hvor lang tid det rent faktisk koster, at få lave gode detaljer - og slutteligt - få fotograferet i en fornuftig skarp kvalitet.

Ateliet blev lavet på køkkenbordet - så for hver dag skulle der før start med fotograferingen, rigges til med belysning, underlag og baggrunde. Et billede tog nemt 1 time fra idé til, at der var et fornuftigt skud - digitalt - på computeren. Det var et spændende projekt - hvor en af Glenn's væsentlige opgaver var, at finde på den bedste komposition og vinkel at fotografere fra. Herover et eksempel på et billede, der ikke blev anvendt - da vinklen ikke tilfredsstillede Glenn. Det han istedet valgte kan ses ved at klikke her

 

Se flere billeder fra om den interessante produktion af LEGO-juleevangeliet - på næste side.

Søg med Google efter det du ønsker at finde på alle mulige hjemmesider på hele internettet

 
Tilpasset søgning

Søg med Google efter det du ønsker at finde på denne hjemmeside Jul Jul  Alt til Julen

 
Tilpasset søgning
 
 
FORSIDENANIMATIONERJULE CLIPARTDIVERSENYTÅRFOR BØRNJULENS SANGENYTÅRSØG
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker
Statistik pr. 23. oktober 2012

 

 

 

 

 

 

 

 


chart.dk

statistik siden 6. december 20
02