Du er her:  Jul. Alt til Julen. Jule clipart animationer. Mal tegninger. Julesange  > 1) DE 3 VISE MÆND
 
  

  

3 vise mænd. 3 hellige konger. Jul og Bethlehem

De 3 vise mænd fra Østerland - hellige 3 konger - finder frem til stalden i Bethlehem ved hjælp af stjernen. Bemærk at de fleste billeder kan klikkes større.

Bemærk også sider med clipart specielt om stedet for Jesu fødsel - stalden i Betlehem med Jesus, Maria og Josefhyrderne og englene på marken og om Maria, Josef og Jesus.

"I STALDEN" store størrelser"
"MARIA OG JESUS" store størrelser
"HELLIGE 3 KONGER" store størrelser
"HYRDERNE & ENGLEBESØG" store størrelser
"MARIA, JOSEF & JESUS" store størrelser

De første julegaver bringes af de 3 vise mænd til Jesus - på hans fødselsdag juleaften i Bethlehem.

 

CLIPART om JULEEVANGELIET

 

Historisk set - i.h.t. bibelen :

 

Kort efter Jesu fødsel ankom nogle kloge stjerneforskere til Jerusalem. De vise mænd spurgte Kong Herodes : »Hvor er jødernes nyfødte Konge? Vi har set hans stjerne ude i øst, og nu er vi her for at tilbede Ham.« Kong Herodes blev skrækslagen, og Jerusalem begyndte at summe af rygter. Efter mødet med "De Vise Mænd" sammenkaldte Herode derfor til et møde med de skriftlærde og spurgte: »Har profeterne sagt noget om, hvor Messias skal fødes?« »Ja,« svarede de, »i Betlehem. For sådan skriver profeten Mika.

 

Så lod Herodes hemmeligt stjerneforskerne kalde til sig. Ved dette møde fortalte de ham det nøjagtige tidspunkt, da de første gang havde set stjernen. »I skal søge efter barnet i Betlehem,« sagde han. »Når I finder det, skal I komme tilbage og fortælle mig, hvor han er. Så vil jeg også tage derhen og tilbede ham.«

 

Efter at have talt med kongen tog de 3 vise mænd af sted. Men se! Dér var stjernen fra Østen igen! De fulgte den, indtil de kom til stedet, hvor barnet var. De gik ind i huset - og da de så barnet og dets mor, Maria, knælede de ned og tilbad Jesus-barnet. Så pakkede de deres gaver ud, guld, røgelse og myrra, og gav dem til ham.

 

Søg med Google efter det du ønsker på alle mulige hjemmesider hele internettet

 
Tilpasset søgning

Søg med Google efter det du ønsker på denne hjemmeside  Jul Jul  Alt til Julen

 
Tilpasset søgning
 

 

 

 
 
 
FORSIDENANIMATIONERJULE CLIPARTDIVERSENYTÅRFOR BØRNJULENS SANGENYTÅRSØG
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker
Statistik pr. 23. oktober 2012

 

 

 

 

 

 

 

 


chart.dk

statistik siden 6. december 20
02