Du er her:  Jul. Alt til Julen. Jule clipart animationer. Mal tegninger. Julesange  > GLENN FORKLARER
 
  
Helligånden, LEGO og mig

Hej ! Mit navn er Glenn - og da jeg lavede "Juleevangeliet i LEGO" var jeg faktisk i julehumør lige fra den uge hvor jeg havde efterårsferie. Hele den uge brugte jeg nogle timer hver dag, på at finde de LEGO ting som jeg skulle bruge for at kunne lave juleevangeliet. Hvert af de 30 billeder har faktisk taget omkring 1 time at lave, men det er nok også fordi, der er så mange forskellige måder man kan lave tingene på.

 

Først og fremmest har jeg prøvet på, at alle billederne skulle være varme og hyggelige. Nå nej ... ham der Kong Herodes, han skulle se slem ud, men ellers så skal historien jo fortælle, at der er håb forude.

 

Lige siden jeg var helt lille, har jeg lært at Gud er ved mig hele tiden. Når jeg leger med mit LEGO, som nok er det legetøj jeg har leget mest med, så snakker jeg også lidt sammen med Gud. Han er der bare hele tiden. Han sover aldrig.

 

Jeg har med mine egne øjne set mange mirakler. F.eks. så havde min kusine meget ondt i sin ryg - og så kom hun med til et møde med Hans Berntsen. Hans Berntsen bad for hende og med det samme så voksede hendes ene ben med 2 cm. Min kusine har fået det fint og har kunnet begynde at arbejde igen. Det er også sjovt, når folk rejser sig fra deres kørestol - og begynder at gå rundt. Når sådan noget sker - så tror jeg, at det er Helligånden der virker.

Helligånden ! Han er jo en rigtig rar en. En der hjælper når man har brug for hjælp - og en der trøster, når man er ked af det. Han taler til samvittigheden og Han får en til at tænke på Jesus ... Helligånden er en der er sendt for at gøre godt for alle - MEN man kan jo ikke se Ham ! Ligesom med vinden, så kan man ikke se den, men man kan se, hvad den gør - og man kan mærke den.

 

I mine tanker så er Helligånden rar og ren, rund og blød, så den eneste måde jeg kunne "lave Ham" på, var ved at putte vat rundt om en LEGO-figur. For at få vattet til at sidde ordenligt, måtte jeg komme lidt vand på vattet. Jeg syntes det var lidt synd for Ham, men min far sagde, at det bare var helt i orden at bruge vand, fordi at Jesus siger, at der fra Ham skal komme strømme af levende vand.

Alle billederne på denne side - kan klikkes store.

 

Alle billederne har min far taget - og du må gerne bruge dem, men vær sød at sørge for, at der kommer til at stå, at de kommer fra www.jul.kirkerne.dk "Jul i kirker og hjem".

 

Da min søster var 11 år, lavede hun også noget i forbindelse med julen. Hun skrev et juledigt, så det vil jeg slutte af med.

 

De kærligste julehilsener fra

Glenn Piamonte Vejlø

Herover billeder taget i forbindelse med besøg af Journalist Knud Erik Meyer Ibsen, DR Nordjylland. Billederne kan klikkes store.

Digt af Debra P. Vejlø

Julen er en dejlig tid

man møder mennesker hid og did

 

Til jul Maria – Vor Herre fødte

og mange mennesker Jesus mødte

 

Det var lidt synd for Kongen her

at han skulle fødes et sted som der

 

Jesus blev født i en stald i Betlehem

mellem dyr og skarn – og en lugt så slem

 

Hyrder og vismænd blev gæster hos ham

og det var heller ingen skam

 

Vismændene kikkede på stjernen op

og gik så vejen til Jesus – uden stop

 

Til ham gav de gaver og sære ting

inden længe sprang Jesus rundt omkring

 

Julen er Jesus’ fødselsdag

på denne dag – skal alle slappe af

 

Glædelig jul til dig og dine

siger jeg fra mig og mine

 

Søg med Google efter det du ønsker at finde på alle mulige hjemmesider på hele internettet

 
Tilpasset søgning

Søg med Google efter det du ønsker at finde på denne hjemmeside Jul Jul  Alt til Julen

 
Tilpasset søgning
 
 
FORSIDENANIMATIONERJULE CLIPARTDIVERSENYTÅRFOR BØRNJULENS SANGENYTÅRSØG
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker
Statistik pr. 23. oktober 2012

 

 

 

 

 

 

 

 


chart.dk

statistik siden 6. december 20
02