Du er her:  CLIPART KIRKERNE DK > BØRN > BØRNEBIBELER
 
 

   Bibelen for børn    

Søg & Find i bibelen

Børnebog med idérige tegninger - der tiltaler børn i vores tid. Endvidere medfølger en CD-Rom med ekstra aktiviteter til computeren - en slags PC spil.

 

De mest kendte bibelhistorier er illustreret med tegninger, hvor der sker en masse. Der er tale om de 28 af de bedste historier fra Bibelen. Børn synes om tegningerne, fordi de er sjove og farverige - og er udført i en nutidig streg,

 

En ny figur er kommet med – nemlig ”Mini Mike”. Børnene vil elske at finde ”Mini Mike” der har ”sneget sig på eventyr” i alle disse bibelske historier.

 

Bogen ” Søg & find i Bibelen” bygger på ”find-Holger” konceptet, som mange af os husker fra tiden med programmet ”Bubbers badekar” og "Sytten-nul-dut". Programmerne på Kanal 2 og sidenhen TV2, var en succes for både børn og voksne. Bubber viste fra sit badekar tegninger fra børnene og tegnefilm, og så havde han ikke mindst børn igennem på telefonen, til at finde Holger og synge en sang for rock-blomsten.

 

I denne søg og find bog - drejer det sig om at finde Mini Mike, der gemmer sig et eller andet sted i de inspirerende og indholdsrige tegninger. En nutidig bibel-bog i øjenhøjde med børnene, der både er interessant og samtidigt en lærerig udfordring.

 
Bibler til børn

 

Bibel for de små

3-7 år

Historier der følger den bibelske tekst og som er skrevet så de mindste kan forstå dem bl.a. ved hjælp af humoristiske tegninger. Denne bibel indeholder i alt 448 illustrerede sider.


Børnebibelen

5-11 år

300 spændende historier i kronoligisk rækkefølge efter Bibelen, med kapitel- og versangivelse. Fortalt på en spændende, rørende og lærerig måde - og Illustreret med dramatiske og naturtro tegninger,

 

 
 
FORSIDEANIMATIONERBØRNDYRJULECLIPARTKRISTNEKÆRLIGHEDNYTÅRLINKS
 


 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker