Du er her:  CLIPART KIRKERNE DK > JULECLIPART > JULE-ENGLEBØRN
 
 

Clipart tegninger og illustratoner af engle der er børn

Illustrerede clipart af Søde og dejlige englebørn, er noget de fleste af os synes om.

Det siges at der findes såvel små som store engle. Engle der fremstår som børn er et ikke helt ukendt begreb. Der har igennem årene været været børn, der har fortalt om, hvordan de har set englebørn og er blevet hjulpet og opmuntret af disse. Det lyder også rigtigt, at Gud ikke ønsker at forskrække små børn, så det er naturligt, at en nødvendig kontakt sker via engle i børnestørrelse.

Engle børn
Englebørn

Glade jul, dejlige jul, engle daler ned i skjul!

Hid de flyver med paradis-grønt,

hvor de ser, hvad for Gud er kønt,

lønlig iblandt os de går.

Julen taler til os om ting, der er fremmede for os. Ja, vi har da forestillinger om engle og hvordan engle ser ud. Men vi er ikke vant til dem som noget, der har med virkeligheden at gøre. Sådan har vi det måske i det hele taget med alt det, som har med den himmelske virkelighed at gøre.

Men sandheden er, at Gud er til - og Hans tjenere englene også. Og Gud og Hans engle lever med i den virkelighed, som er vores. Gud er dén, som opretholder alt i verden. Og til det bruger Han de himmelske væsener, vi kalder engle.

Engel betyder sendebud. Og engle var de sendebud, Gud julenat sendte til mennesker med det budskab, som for Gud var det største og skønneste: at Guds Søn ville komme til verden for at frelse mennesker, og for at leve sammen med dem.

Det er det samme budskab, som julen vil forkynde os i år. Guds Søn kom til verden for at leve sammen med os, og for at frelse os og sikre os en plads i Guds herlighed. Det er det, som er kønt for Gud; og går det først op for os, hvor betydningsfuldt det er, bliver det også det skønneste for os.

Tekst : Jais H. Tinglund - www.vivit.dk

 

Hvis du er interesseret i at se flere clipart med engle, så klik dig hen til en webside med mange forskellige mulige clipart af engle.

 

 
 
FORSIDEANIMATIONERBØRNDYRJULECLIPARTKRISTNEKÆRLIGHEDNYTÅRLINKS
 


 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker