Du er her:  CLIPART KIRKERNE DK > KRISTNE > JESUS > JUL I BETLEHEM
 
 

Se de nye sider med clipart tegninger fra julenat i Bethlehem

Jul i stalden i Betlehem

Clipart fra den første jul. Jul i Betlehem, i stalden hvor Jesus fødes og får besøg af de 3 vise mænd - Hellige 3 konger - og hyrderne fra marken - hvor de fik besked af en engel om at vores Frelser Jesus Kristus var blevet født. Bemærk at de fleste clipart kan klikkes større. Bemærk også sider med clipart specielt om de 3 vise mænd - Hellige 3 kongerhyrderne og englene på marken og om Maria, Josef og Jesus.

 

Bibelsk set - frit fortalt ud fra bibelen :

 

I år 0 (vores tidsregning tager jo udgangspunkt i Jesu Kristi fødsel) skulle der foretages en folketælling over hele Israel. Det var den første folketælling af sin slags. Alle tog af sted for at lade sig indskrive på mandtalslisterne i den by, de stammede fra - og da Josef var efterkommer af Kong David, måtte han rejse fra Nazaret i Galilæa - til Betlehem i Judæa, Davids by. Han tog sin forlovede, Maria, med sig; hun ventede sit barn.

 

Da de nåede frem til Betlehem, kom tidspunktet, da hun skulle føde. Maria fik sit første barn - en dreng. Hun svøbte ham i et tæppe og lagde ham i en krybbe, for der var ikke plads til dem på kroen. Josef gav ham navnet Jesus.
 

Bibelsk set - frit fortalt ud fra bibelen :

 

Efter fødslen kom der nogle hyrder på besøg. De havde fået kendskab til fødslen fra en engel mens de var på arbejde ude på en mark. De fandt Maria og Josef, og også barnet, som lå der i krybben. Da hyrderne så den lille dreng, fortalte de, hvad englen havde sagt om ham. Maria gemte alle disse ord i sit hjerte og grundede over dem. Så vendte hyrderne tilbage til marken - og priste og lovede Gud for alt, hvad de havde hørt og set, sådan som det var blevet sagt til dem.

 

Kort efter kom der så besøg af 3 vise mænd - nogle af datidens stjerneforskere. De havde fulgt en stjerne fra Østen! De fulgte den, indtil de kom til stedet, hvor barnet var. De gik ind i huset - og da de så barnet og dets mor, Maria, knælede de ned og tilbad Jesus-barnet. Så pakkede de deres gaver ud, guld, røgelse og myrra, og gav dem til ham.

 
 
FORSIDEANIMATIONERBØRNDYRJULECLIPARTKRISTNEKÆRLIGHEDNYTÅRLINKS
 


 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker