Søg på Google
 
 
 
Du er her:  FORÅR FORSIDE > CLIPART > KÆRLIGHED
 
 


   Sol til Påske, Pinse og Forår   CLIPART om KÆRLIGHED   Sol til Påske, Pinse og Forår    

Kærlighed rammer os alle. Barn til voksen, mand til dame, fra Gud til os. Kærlighed er noget af det smukkeste og mest dyrebare et menneske kan have.

Sefanias' Bog vers 17 :

Herren din Gud er hos dig,

helten, der bringer frelse.

Han fryder sig i glæde over dig

og viser dig sin kærlighed på ny.

Han jubler over dig med fryd

Gud er kærlighed

Kærligheden tåler alt

 

1 Kor 13 v4 Kærligheden er tålmodig, kærligheden er mild, den misunder ikke, kærligheden praler ikke, bilder sig ikke noget ind. v5 Den gør intet usømmeligt, søger ikke sit eget, hidser sig ikke op, bærer ikke nag. v6 Den finder ikke sin glæde i uretten, men glæder sig ved sandheden. v7 Den tåler alt, tror alt, håber alt, udholder alt.

 

Kærlighed kan nogle gange være svært at håndtere. Kærlighed er tålmodig, selv om vi ikke altid føler det sådan, så skal vi alligevel prøve at være tålmodige overfor dem vi elsker. Kærligheden er mild, mildhed er dejligt, det er en følelse vi alle godt kan lide, for så frygter vi ikke noget.

 

Kærligheden misunder ikke, men det kan vi mennesker da godt gøre. Feks. hører jeg tit folk sidde og snakke om at ham/hende der går der er da bare for lækker, ham/hende vil jeg da godt være kærster med. Men det er jo bare ikke kærlighed, for du kan jo ikke føle noget for en du ikke kender.

 

Kærligheden bærer ikke nag, nej men gør vi mennesker ikke det nogle gange, selv om vi elsker en meget højt ?

 

Kærligheden, er noget meget værdifuldt, det er dejligt at modtage kærlighed, men det er også dejligt at give kærlighed til en man holder af. Hvis ens kærlighed er ægte, så udholder den alt, fordi man ikke giver op.

 

Gud velsigne dig - hilsen fra Kaja

ANBEFALING - LINK:

Søg kærligheden - søg lyset

 

Meget tidsrelevant - og dejligt opmuntrende eventyr - om at lyset er befriende. Om at frigøre sig fra mørket og komme ind i lyset, så freden igen finder ind i menneskehjerter. Eventyret hedder "Munkebjergbøgen".

 
 
FORSIDENANIMATIONERCLIPARTEVENTYRFERIEFOTOPÅSKEPINSEPENGESØG og FIND
 
eXTReMe Tracker