Søg på Google
 
 
 
Du er her:  FORÅR FORSIDE > EVENTYR > ET NYT FORÅR > 2 - FOLK SNAKKER
 
 










   Sol til Påske, Pinse og Forår   ET NYT FORÅR - EVENTYR   Sol til Påske, Pinse og Forår    

 

- Et nyt forår -

Afsnit 2 -

 

Intet syntes at mangle i den dejlige have. Alt bar præg af naturens mangfoldighed. Bierne summede, fluerne svirrede, fuglene sang og sommerfuglene flagrede rundt. En vidunderlig blomsterduft hensatte gæsterne i en skøn forening med haven.

 

"Sikke en dejlig have", sagde en af gæsterne. "Ja",svarede en anden, "ærgerligt at det hele er forbi til vinter". Blomsterduften, lydene og varmen forsvinder. Selv sommerfuglene forsvinder. De ses jo ikke om vinteren". Alle nikkede, for ingen havde set sommerfugle om vinteren.

Under et kålblad sad en sommerfuglelarve og lyttede. Den vidste alt for godt, at det var sandt, det, den lige havde hørt. Den kiggede mismodigt på de flagrende sommerfugle, som blot skulle opleve én sommer. Selv måtte den skynde sig, for den skulle gerne være godt mæt til efteråret, når den skulle forpuppe sig.

 

Et par måneder gik. Sommerfuglelarven var på vej op i morbærtræet for at finde et godt sted, hvor den kunne forpuppe sig, da èn af havens sultne fugle kastede sin skygge over den. Larven så forskrækket op, for den ville så gerne nå at blive til en sommerfugl og opleve haven sådan lidt fra oven. Og hvad nu? Skulle det hele være forgæves?

Klik og se de mulige feriehuse i Danmark

Klik og se de mulige feriehuse i Danmark

Du har nu mulighed for at vælge imellem mange tusinder af feriehuse i Danmark. Du vil finde er der er alle kvalitetsmuligheder at vælge imellem. Der er ferieboliger i alle prisklasser. Start med at vælge, på hvilken del af Danmark, du overvejer at leje sommerhus.

 
 
FORSIDENANIMATIONERCLIPARTEVENTYRFERIEFOTOPÅSKEPINSEPENGESØG og FIND
 








eXTReMe Tracker