Du er her:  Jul. Alt til Julen. Jule clipart animationer. Mal tegninger. Julesange  > NY STYRING
 
  

  

Formater og få ny styring! Rens din menneskelige harddisk.

Giv dit held en chance !

Du er havnet på den helt rigtige webside! Dagen i dag kan blive starten på det mest fantastiske der er sket i hele dit liv. Du har muligheden for at tage en viljes beslutning og "overgive dig" - og så skal du nok blive hjulpet resten af vejen.

Vi må simpelthen alle ud i at "blive omprogrammeret". Undskyld dette nutidige ordbrug - men - på samme måde som med en computer - således også med os mennesker. De gamle data skal slettes - og i Guds verden skal dette gøres totalt og aldeles. I computerverdenen kaldes det at "formatere harddisken". Man sletter alle data og begynder forfra med programmeringen - lægger en ny styring på harddisken.

Først og fremmest så er der brug for at vi som mennesker får en helt ny styring. I dit og mit tilfælde, så er det vigtigt, at det er Guds Ånd der overtager styringen. Vi skal hver især ind i en total forvandling, en total renovering. Ind i en fornyelse hvor det er Herren "Him self", der er i kontrol

3. Johannes v.2. Min kære, frem for alt ønsker jeg, at du må have det godt og være rask, ligesom din sjæl har det godt.

Sjælen er en kombination af vort sind, vor vilje og vore følelser. For at du kan have det godt, må din sjæl have det godt. En sjæl der er fyldt med Guds ord har det godt.

Guds ord skal bestå til evig tid. Guds love er en gang for alle lavet med udgangspunkt i en kærlig retfærdighed. Vores Far i Himlen prøver vedvarende at få vores sjæl væk fra denne verdens veje - og over i Hans "vej, sandhed og liv".

Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det gode, det som behager ham, det fuldkomne. Romerne 12,2

Stol på Herren af hele dit hjerte, og støt dig ikke til din egen indsigt. Hav ham i tankerne på alle dine veje, så vil han jævne dine stier. Ordsprogenes Bog 3 v. 5 og 6.

Du er et Guds barn og din Far i Himlen har givet dig en brugsanvisning (Biblen) til hvordan du opnår et liv - hvor du kan blive glad under alle forhold - og få en fred der overgår enhver forstand.

Giv dit held en chance ! Dette udtryk kender vi i forbindelse med reklamerne for Lotto. Du og jeg har en langt større chance for gevinst - end dem der spiller lotto. Du er et Guds barn - og den Almægtige tilbyder at styre dine veje. Dit nye forår kan starte med øjeblikkelig virkning.

Tag en viljes beslutning om at få renset ud - om at du gerne vil have en ny styring - et liv hvor det er Gud der sætter dagsordenen, så skal Gud nok hjælpe dig resten af vejen. Et godt råd herfra er, at du søger et kristent fællesskab. Se på www.frikirke.dk eller www.kirker.dk om hvad der er af muligheder i dit nærområde. PÅ NETTET kan du dagligt få ny inspiration på www.dagens-ord-andagt.dk! Der kan du f.eks. tilmelde dig og så ganske gratis modtage mail hver dag - med et godt og opbyggende ord.
 

 

 
 
FORSIDENANIMATIONERJULE CLIPARTDIVERSENYTÅRFOR BØRNJULENS SANGENYTÅRSØG
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker
Statistik pr. 23. oktober 2012

 

 

 

 

 

 

 

 


chart.dk

statistik siden 6. december 20
02