Du er her:  Jul. Alt til Julen. Jule clipart animationer. Mal tegninger. Julesange  > GODE GAVER
 
  

  

Hvor meget snarere . . .  

 

Matt.7,11: ”Når da I som er onde forstår at give jeres børn gode gaver, hvor meget snarere vil så ikke jeres far, som bor i Himlen, give gode gaver til dem, som beder dem. ”

 

Dette vers er et udpluk af Jesu undervisning om bøn. Det er magtpåliggende for Jesus at få sagt noget grundlæggende om bøn, og derfor uddyber han igen og igen bønnens store betydning i sin undervisning. Man føler næsten han skærer bønnens dimensioner ud i pap. Han bruger billeder fra menneskelivet for at nå folk, for Han ved som pædagog og underviser, at det kan fremme forståelsen.

 

Jesus har lige sagt, at enhver som beder, søger eller banker på, skal få svar, og for yderligere at understrege det, fremdrager han et billede som folk kender fra hverdagen, forholdet mellem forældre og børn, og for at holde dem fangen, stiller han dem spørgsmål. ”Er der nogle iblandt jer, som vil give sin søn en sten, når han beder om brød, eller give ham en slange, når han beder om fisk?” Med de små simple spørgsmål lægger han næsten svaret i munden på dem.

 

”Nej!” ville de svare, ”det kunne vi ikke finde på.” Og på sin nidkære og kærlige måde bringer Jesus Gud ind i billedet, for det er ham, som han egentlig vil pege på. ”Ser I, når I forstår at give jeres børn gode gaver, hvor meget snarere vil så ikke Gud give gode gaver til dem, der beder ham”. En logisk rækkefølge, som enhver må kunne forstå. En kæmpe opfordring til at bede, for vi kan kun forvente at få alt godt fra Gud.

 

Et andet sted siger Jesus: ”Giv, så skal der gives jer et godt, presset, rystet og topfyldt mål i jeres skød” Luk. 6,38, og i Jakob 1,17 står der: ”Kun gode og fuldkomne gaver kommer ned fra ovenfra, fra himmellysenes fader, hos hvem, der ikke er forandring eller skygge, der kommer og går.”

 

Så lad os i dag tage Jesu opfordring op og bede Gud om at møde vore behov, for Ham, der har skabt alt, og netop nu i foråret kan kalde liv frem af jorden, han kan også fylde vore tomme hænder med velsignelser.

 

Bøn kan ikke erstatte nogen handling. Men bøn er en handling, som andre handlinger ikke kan erstatte.

 

 

 


Søg med Google efter det du ønsker på alle mulige hjemmesider hele internettet

 
Tilpasset søgning

Søg med Google efter det du ønsker på denne hjemmeside  Jul Jul  Alt til Julen

 
Tilpasset søgning
 
 
FORSIDENANIMATIONERJULE CLIPARTDIVERSENYTÅRFOR BØRNJULENS SANGENYTÅRSØG
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker
Statistik pr. 23. oktober 2012

 

 

 

 

 

 

 

 


chart.dk

statistik siden 6. december 20
02