Du er her:  Jul. Alt til Julen. Jule clipart animationer. Mal tegninger. Julesange  > ORD DER HOLDER
 
  

  


Gode ord "der holder"

Johs. Åb. 3,8: ”Se, jeg har stillet dig foran en åben dør, som ingen kan lukke.” Går man ind af Jesus-døren, vil andre døre åbne sig. Tager man et skridt i tro, vil man erfare, at Gud åbner døre længere fremme.
Guds Ord Holder

Matt.4,4: ”Mennesket lever ikke af brød alene, men af hvert ord, som udgår af Guds mund.”. Så lad os engang imellem fravælge TV og i stedet gribe ud efter Bibelen, som kan give os svar fra Gud. Et svar, som vi netop trænger til i dagens verden. Bemærk at billeder og clipart venligst er stillet til rådighed af www.dagens-ord.bibelland.dkAlle billeder kan klikkes store.

Gud har ikke glemt os, men vi glemmer ham. Vi giver ham ikke den plads i vore liv, der tilkommer ham. Vi glemmer at lade os lede af ham. Vi glemmer at bede. Vi glemmer at læse i Bibelen, der skulle vejlede os igennem livet.

 

Nu er det på tide at henvende sig til Gud. Der er nogle, der har fundet ud af, at der findes 7487 løfter i Bibelen, så der er nok at tage af.

Vi kender alle sammen til at blive trængt op i en krog, hvor alle udveje synes lukkede. Da er det godt at have noget at klynge sig til. Og det er Guds løfter. 2.Kor.6,2: “Se, nu er det en nåderig stund, se, nu er det frelsens dag! Johs. 16,23-24: “Sandelig, sandelig siger jeg jer: Hvis I beder Faderen om noget skal Han give jer det i mit navn. - Bed, så skal I få, for at jeres glæde må blive fuldkommen..... og dette gælder også dig kære læser. Herren ser på dig - og elsker dig som du er. Herren er Ånd og ved sin Ånd ønsker han at lede dig til sejr.

 

 


Søg med Google efter det du ønsker på alle mulige hjemmesider hele internettet

 
Tilpasset søgning

Søg med Google efter det du ønsker på denne hjemmeside  Jul Jul  Alt til Julen

 
Tilpasset søgning
 
 
FORSIDENANIMATIONERJULE CLIPARTDIVERSENYTÅRFOR BØRNJULENS SANGENYTÅRSØG
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker
Statistik pr. 23. oktober 2012

 

 

 

 

 

 

 

 


chart.dk

statistik siden 6. december 20
02