Du er her:  CLIPART KIRKERNE DK > JULECLIPART
 
 

Julens clipart. Rigtig mange clipart til jul. Stor størrelse juletegninger

Juleclipart til julen 2013. Vi glæder os til at bringe flere nye printvenlige juletegninger. Bookmark gerne denne side så du kan finde os, når det bliver jul. 

Cliparts til julekort, til og fra kort på julegaver, bordkort til julefrokosten eller julefesten, på Facebook profilen, jo, der er mange gode steder man med fordel kan pynte med en god tegning. Vi ønsker dig god fornøjelse her på hjemmesiden hvor der sikkert er det clipart til jul som du kigger efter.

Vi har sat os for løbende frem til jul, at bringe flere julemotiver. F.eks. kommer der mere julepynt, flere juletræer, julemænd, julenisser, engle, jesusbarnet, Bethlehem motiver fra stalden med Jesus, de 3 vise mænd og hyrderne fra marken, julestjerner, julegaver, pyntegrønt, juleklokker, kirker, julelys, snemænd og snelandskab.

Også til den kommende jul vil vi finde og bringe nye clipart, der er tegnet i en moderne streg. Tegninger glæder vi os over igennem hele livet - og vi er en del der bruger cliparts til mange forskellige gode formål. DERFOR har vi efter bedste evne valgt clipart i gode størrelser, så de kan blive pæne, når de printes.
 
 
FORSIDEANIMATIONERBØRNDYRJULECLIPARTKRISTNEKÆRLIGHEDNYTÅRLINKS
 


 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker