Du er her:  Jul. Alt til Julen. Jule clipart animationer. Mal tegninger. Julesange  > BIRGITTAROSEN > 1. AFSNIT - KÆRLIGHED
 
  

 


 

- Birgittarosen - 1. afsnit -

Størst af alt er kærlighed

Klosterhaven var indhyllet i et hvidt tæppe. Det så ud som om isdronningen havde ført sin tryllestav ud over det hele og pakket alt ind i titusinde iskrystaller. Nogle steder kunne man se tydelige spor af den kolde vind, der havde efterladt et ekstra hvidt lag på buske og træer.

 

Midt i haven stod en klynge røde roser med mange hvide torne. Alle andre blomster var farveløse, men roserne havde bevaret deres dybrøde farve. Det sås tydeligt gennem de glasagtige krystaller.

 

I haven gik en kvinde omkring. Hun så ud til at bære på en stor sorg.

 

Med et tårevædet ansigt havde hun kigget på to gravsten med den samme påskrift: "Elsket og savnet". Hendes hjerte var som omgivelserne.

Pludselig stod hun foran en gravsten, hvorpå hun skimtede ordet kærlighed, selv om skriften næsten var skjult af hvidglitrende grankviste. Hun fjernede nænsomt kvistene og læste: "Størst af alt er kærlighed."

 

Åh, ja. Det vidste hun godt. Intet kunne måles med en mors kærlighed. Det måtte være det absolut største i verden. Hun kendte jo selv til den, havde haft to dejlige børn, set dem smile og gå op i leg.

 
 
 
FORSIDENANIMATIONERJULE CLIPARTDIVERSENYTÅRFOR BØRNJULENS SANGENYTÅRSØG
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker
Statistik pr. 23. oktober 2012

 

 

 

 

 

 

 

 


chart.dk

statistik siden 6. december 20
02