Søg på Google
 
 
 
Du er her:  FORÅR FORSIDE > ANIMATIONER > KÆRLIGHED
 
    Sol til Påske, Pinse og Forår   ANIMATIONER om KÆRLIGHED   Sol til Påske, Pinse og Forår   

Kærlighed, hjerter, mand og dame, kvinde og mand, han og hun, smiley og hjerter, blomster og hjerter, kat med hjerte, ballon, mobiltelefon, telefonkærlighed, kærlighed over mobil.

KÆRLIGHED

Derved er Guds kærlighed blevet åbenbaret iblandt os: at Gud har sendt sin enbårne søn til verden, for at vi skal leve ved ham. Deri består kærligheden: ikke i at vi har elsket Gud, men i at han har elsket os og sendt sin søn som et sonoffer for vore synder. Hvad er der mere at sige! Er Gud for os, hvem kan da være imod os? Han, som ikke sparede sin egen søn, men gav ham hen for os alle, vil han ikke med ham skænke os alt? Hvem vil anklage Guds udvalgte? Gud gør retfærdig. Hvem vil fordømme? Kristus Jesus er død, ja endnu mere, han er opstået og sidder ved Guds højre hånd og går i forbøn for os. Hvem kan skille os fra Kristi kærlighed? Nød eller angst? Og det beder jeg om, at jeres kærlighed stadig må vokse og blive rig på indsigt og dømmekraft, så at I kan skønne, hvad der er væsentligt, og være renfærdige og uden anstød på Kristi dag.

ANBEFALING - LINK:

 

Søg kærligheden - søg lyset

 

Meget tidsrelevant - og dejligt opmuntrende eventyr - om at lyset er befriende. Om at frigøre sig fra mørket og komme ind i lyset, så freden igen finder ind i menneskehjerter. Eventyret hedder "Munkebjergbøgen".

 
 
FORSIDENANIMATIONERCLIPARTEVENTYRFERIEFOTOPÅSKEPINSEPENGESØG og FIND
 
eXTReMe Tracker