Du er her:  Jul. Alt til Julen. Jule clipart animationer. Mal tegninger. Julesange  > KRAFT & STYRKE
 
  

  

JESUS KRISTUS

 

 

ved hans ...

 

BLOD

... har du et forsvar.

... oplever du en rensende kraft i dit hjerte.

... er du frifundet og gjort skyldfri.

... når du tror herpå, så stopper du anklagerne og fordømmelserne.

 

på grund af hans ...

 

KORS

... skal du i tro betragte dig selv, din natur, dit kød .. som korsfæstet sammen med Jesus. Han blev såret, led og døde i dit sted, så du nu i samfund med ham kan leve som en ny skabning.

... kan du tro Gud for, at dit gamle jeg er ladt tilbage på korset. Hver dag kan du nagle - dine forkerte tanker, udtalelser og handlinger - op på korset.

... er det ikke længere dig der lever, men Jesus Kristus der lever i dig. Du skal ikke mere bekymre dig for fremtiden. Planen for dit liv er i Guds hånd. Du skal ikke mere vælge vejen eller gøre din egen vilje. Kristi Hellige Ånd skal og vil styre dit liv og lede dig på din vandring. Når du vandrer i styrken og kraften fra Herren Jesus Kristus, vil du opleve Guds rige velsignelser og mirakler i dit liv - den optimale frihed som menneske.

 

 

i hans ...

 

NAVN

...  vil du nå til erkendelse af Blodets og Korsets frigørende virkning. I Navnet er den kraft og autoritet du længes efter.

... er du forenet med en ophøjet, herliggjort Herre, til hvem al magt i Himmel og på jord er givet. Du vil finde, at Jesu Kristi Sejr - er din sejr. Du er berettiget til at hente kraft fra Herren og hans vældige styrke.

... vil du opleve, at Jesus Kristus er navnet over alle navne. Jesus Kristus er den ypperste og Han er altbeherskende i alle ting. I Jesu navn kan du udøve autoritet over enhver modtstander.

 

 

 

 


Søg med Google efter det du ønsker på alle mulige hjemmesider hele internettet

 
Tilpasset søgning

Søg med Google efter det du ønsker på denne hjemmeside  Jul Jul  Alt til Julen

 
Tilpasset søgning
 
 
FORSIDENANIMATIONERJULE CLIPARTDIVERSENYTÅRFOR BØRNJULENS SANGENYTÅRSØG
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker
Statistik pr. 23. oktober 2012

 

 

 

 

 

 

 

 


chart.dk

statistik siden 6. december 20
02