Du er her:  Jul. Alt til Julen. Jule clipart animationer. Mal tegninger. Julesange  > SYNG OG LÆR AT REGNE
 
  

  

SYNG og LÆR at REGNE - At Gange Med Sange - 7 tabellen

Lær 7 tabellen - og bemærk siderne med de andre tabeller. Mange forældre har oplevet deres børns kvaler med at lære de små tabeller - og mange forældre husker måske selv terperiet med at lære de drilske tabeller. Men nu er det muligt at synge sig til tabellerne - i stedet for at terpe!
 
Den musik og tekst man lærer som lille glemmes næsten aldrig. De fleste børn kan lære "Se den lille kattekilling" og andre børnesange - fordi der er rytme, rim og bevægelse i sangene, og fordi børnene bruger kroppen, når de synger en god sang. Og det er netop ideen i AT GANGE MED SANGE.
 
Børnene synes det er sjovt at synge sange - og lære at regne - og nogle danser til dem - og mens de synger og danser lærer de tabellerne udenad.

SYNG og LÆR at REGNE på engelsk. Der er omend endnu flere gode og gratis muligheder på nettet. Bemærk filmen med 7 tabellen - "7 times table multiplication with NUMbear"

 
   

 AT GANGE MED SANGE er en dobbelt-CD

 
11 sange/numre, der indeholder de små multiplikations tabeller fra 1 til 10 samt nummeret AT GANGE MED 0. Derudover indeholder CD'en de 11 numre som en form for karaoke - med sangstemmerne ganske svagt. Sanghæfte medfølger.

Det er faktisk en række gode sange. Klik her og hør 29 sekunders versioner.
 
AT GANGE MED SANGE består af 11 glade og sjove sange - en for hver af de små tabeller. Børnene synes det er sjovt at synge sangene - og nogle danser til dem - og mens de synger og danser lærer de tabellerne udenad.
 
Se - og evt. køb - disse 2 CD'er - klik her
 for kun 139,95 + Post Danmark porto kr. 30,-

 
 
FORSIDENANIMATIONERJULE CLIPARTDIVERSENYTÅRFOR BØRNJULENS SANGENYTÅRSØG
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker
Statistik pr. 23. oktober 2012

 

 

 

 

 

 

 

 


chart.dk

statistik siden 6. december 20
02