Du er her:  Jul. Alt til Julen. Jule clipart animationer. Mal tegninger. Julesange  > SØG & FIND I BIBELEN -BØRNEBOG
 
  

 


 

Søg og Find i bibelen

Børnebog med idérige tegninger - der tiltaler børn i vores tid. Endvidere medfølger en CD-Rom med ekstra aktiviteter til computeren - en slags PC spil.

 

Bogen ” Søg & find i Bibelen” bygger på ”find-Holger” konceptet, som mange af os husker fra tiden med programmet ”Bubbers badekar” og "Sytten-nul-dut". Programmerne på Kanal 2 og sidenhen TV2, var en succes for både børn og voksne. Bubber viste fra sit badekar tegninger fra børnene og tegnefilm, og så havde han ikke mindst børn igennem på telefonen, til at finde Holger og synge en sang for rock-blomsten.

 

De mest kendte bibelhistorier er illustreret med tegninger, hvor der sker en masse. Der er tale om de 28 af de bedste historier fra Bibelen. Børn synes om tegningerne, fordi de er sjove og farverige - og er udført i en nutidig streg,

 

En ny figur er kommet med – nemlig ”Mini Mike”. Børnene vil elske at finde ”Mini Mike” der har ”sneget sig på eventyr” i alle disse bibelske historier.

 

I denne søg og find bog - drejer det sig om at finde Mini Mike, der gemmer sig et eller andet sted i de inspirerende og indholdsrige tegninger. En nutidig bibel-bog i øjenhøjde med børnene, der både er interessant og samtidigt en lærerig udfordring.

 
Søg med Google efter det du ønsker på alle mulige hjemmesider hele internettet

 
Tilpasset søgning

Søg med Google efter det du ønsker på denne hjemmeside  Jul Jul  Alt til Julen

 
Tilpasset søgning
 
 
FORSIDENANIMATIONERJULE CLIPARTDIVERSENYTÅRFOR BØRNJULENS SANGENYTÅRSØG
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker
Statistik pr. 23. oktober 2012

 

 

 

 

 

 

 

 


chart.dk

statistik siden 6. december 20
02