Søg på Google
 
 
 
Du er her:  FORÅR FORSIDE > PENGE
 
 


TJEN PENGE

Drømmer du om egen virksomhed, med alle fordelene ved at være selvstændig ?

 

Tjen ekstra penge hjemmefra. Hurtige penge uden udgifter.

 

Start eget firma ved f..eks. at deltage i markedsanalyse undersøgelser, bliv betalt for at sige din mening.

 

Hvis du har ”en sælger i maven” så begiv dig ud i salg indenfor direkte salgs branchen, hvor du ikke har behov for at købe eget lager.

 

Start i det små med fritidsarbejde og / eller hjemmearbejde samt freelanceopgaver. Tjen f.eks. penge på e-mails, reklame mails, links og sign ups. Har du et website, så kan du tjene på bannere eller tekst link. Simpelthen så tjen på på nettet. Tjen ekstra penge hjemmefra.

 

Søg på internettet og brug lidt tid på, at vurdere de mange forskellige muligheder. Husk at det sundeste er, at hvad end du begiver dig ud i, så gør kun det, du kan gøre med god samvittighed.

Har du lyst og tid til at tjene nogle ekstra hurtige penge ?

 

Der er flere muligheder for at tjene penge hjemmefra. Faktisk er mange af mulighederne rimeligt nemme at finde ud af.

 

En del forskellige firmaer på internettet, tilbyder at man hjemmefra kan tjene penge ved, at se på reklamer, modtage mails eller besvare undersøgelser. F.eks. så kan man når man har tid og lyst læse e-mails og klikke på forskellige reklamer hver dag. Pengene er som regel rimeligt sikre - og bliver gerne udbetalt månedsvis.

 

Der mange muligheder for at tjene penge på nettet.

 

Løbende fremover vil vi på disse websider prøve at komme med idéer og gode råd til hvordan også du - med en lille indsats, kan tjene nogle ekstra og måske hurtige penge til f.eks. din ferie.

En god gammeldags skæppefuld.

Skæppe godt - skæppe skønt Mange af os kender udtrykkene. Vi vil herfra gerne medvirke til at det må gå dig skæppegodt med din økonomi. Herunder ser du et billede af med måleenheden "en skæppe". En skæppefuld beholder med korn.

 

Du kender måske også udtrykket "som du sår skal du høste". I spørgsmålet om at tjene penge, så skal du være indstillet på at yde en indsats. Vi får sjældent noget forærende, men der kan ved en fornuftig og målrettet indsats - tjenes helt pænt.

Som du sår skal du høste
 
 
FORSIDENANIMATIONERCLIPARTEVENTYRFERIEFOTOPÅSKEPINSEPENGESØG og FIND
 
eXTReMe Tracker