Du er her:  Jul. Alt til Julen. Jule clipart animationer. Mal tegninger. Julesange  > TAL OM JESUS
 
  

  

Vi må tale om Jesus

Om James Simpson, en berømt engelsk læge, der opfandt bedøvelsesmidlet kloroform.

 

James Simpson var en modig mand, fordi han afprøvede forskellige bedøvelsesmidler på sig selv. Han led selv på grund af forskellige eksperimenter. Da James Simpson forsøgte med kloroform på sig selv og to kolleger, fortæller han: "Vi var alle under bordet inden et minut eller to". Alle tre kom snart til bevidsthed igen, og kloroformen blev siden hen en succes som bedøvelsesmiddel.

 

James Simpson voksede op i et godt kristent hjem, men fra han var ung mand og indtil han blev 49 år, havde han været ligegyldig overfor det kristne. "Jeg levede i verden - uden Gud og uden Frelser ", fortæller han.

 

Det var hans 15 årige søn, der gav ham det nødvendige skub - til at tage stilling - og åbent bekende, hvem han tilhørte.

 

Drengen havde haft et langt sygeleje og måtte snart give op. Han var dybt forankret i den kristne tro. 

 

James Simpson fortæller: "I en af de sidste samtaler, som børnene havde i barneværelset med hinanden, før James (drengen havde samme navn som sin far) døde, var der delte meninger, om hvor vidt unge mennesker skulle tale til deres kammerater om Krlstus. Hvor svært det er at lade være, når man har smagt Kristi kærlighed.

 

Men den døende dreng afgjorde det for dem - ved at erklære: "Vi må tale om Jesus, for det er en herlig ting at gøre det"

 

Denne sætning blev afgørende for hans far. Og fra sit 49. år fik han lov til at fortælle om Kristus - i forskellige videnskabelige sammenhænge - indtil sin død som 59 årig.

 

I ti år fik han lov til at tale om Jesus. Han erfarede, at Gud kun bruger os i det omfang, vi bruger vort vidnesbyrd. Bruger vi vort vidnesbyrd i dag, velsigner Gud i morgen, men dropper vi vort vidnesbyrd i dag, mister vi velsignelsen i morgen.

 

Noget af det sidste James Simpson fik sagt, var noget fra en salme:

"Just som jeg er, uden et strå, dit korsets blod, jeg bygger på.

 

 

 


Søg med Google efter det du ønsker på alle mulige hjemmesider hele internettet

 
Tilpasset søgning

Søg med Google efter det du ønsker på denne hjemmeside  Jul Jul  Alt til Julen

 
Tilpasset søgning
 
 
FORSIDENANIMATIONERJULE CLIPARTDIVERSENYTÅRFOR BØRNJULENS SANGENYTÅRSØG
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker
Statistik pr. 23. oktober 2012

 

 

 

 

 

 

 

 


chart.dk

statistik siden 6. december 20
02