FORSIDE
SØGEFUNKTION
GRAFIK
HELBREDELSE
JUL & KIRKER
KIRKEGÅRDE
KULTUR & FRITID
SØGEMASKINER
TVÆRKIRKELIG
FAMILIER & ENLIGE
UNGDOM
KIRKESAMFUNDFAMILIER & ENLIGE


 

Om du er enlig eller en familie så er der til stadighed behov for at deltage i noget opbyggeligt. Vi skal rådføre os med hinanden står der i biblen. Her er der gode links til websider hvor du kan få kontakt til ligestillede og/eller rådgivning.

  • Familier på vej - Tværkirkelig forening der afholder kristne lejre, weekends og seminarer for hele familien. Udgangspunktet er at Gud har tænkt familien som menneskets åndehul.
  • Foreningen Frie Fugle - Forening for enlige kristne hvor de sociale behov imødekommes. Nye venner, fælles oplevelser, hygge, inspiration. Udveksling af tanker og erfaringer.
  • Kristen Kontakt - Landsdækkende kontaktbureau, der formidler kontakt mellem mennesker med en kristen livsholdning. Bureauet arrangerer medlemstræf for sine medlemmer.
  • MMI - Om hvordan ægteskaber og familieliv kan blive vidunderligt forandret og styrket. Stærke ægtepar giver stærke familier som giver stærke kirker. Dansk webside fra Marriage Ministries International.
  • Ægteskabsdialog - Del af Worldwide Marriage Encounter der arbejder for at styrke kærligheden og relationen mellem ægtefæller. Et selvstændigt arbejde inden for folkekirken.


Google

*  *  *  *  *  *
Lej feriehus. Se om sommerhuse  i Danmark eller udlandet
*  *  *  *  *  *  *


Gratis Clipart
Gratis Musik Animationer
Gratis Eventyr Online

Galleri Bibelland
Forår Påske og Pinse
Freelance Lydtekniker
Bagerforretninger


Fairy Tales Online - For free
Etnos Forlag
Dagens Ord Andagter
Kirkerne DKRoskilde Kirkegårde
Roskilde Kirkerne

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 


 
 

Countere til dels siden 13 August 2001

chart.dk