FORSIDEN
HANS BERNTSEN
EGON FALK
CHARLES NDIFON
GOSPEL KONCERT
GOSPEL WORKSHOP
BØRN, KIRKER & JUL
JUL & KIRKER
KRISTNE CLIPART
KRISTNE EVENTYR
BIBELVERS BILLEDER
LINKSAMLINGHans Berntsen - Mission Danmark

Hans Berntsen afholder møder over hele Danmark. På møderne er der hver gang mennesker der bliver helbredt. Tusinder af mennesker kan fortælle om at der med udgangspunkt i et møde med Hans Berntsen - er sket mirakler i deres liv.

 

Møderne afholdes i samarbejde med kirker hvor budskabet om Guds kærlighed og evangeliets kraft til lægedom og ny livskvalitet, forkyndes og praktiseres gennem personlig forbøn. I Roskilde afholdes disse møder i samarbejde med Pinsekirken.

 

Der henvises til møder med Hans Berntsen i bl.a. Københavns Kristne Kulturcenter, Drejervej 17, København NV, telf. 7013 4567


Ny Livskvalitet

Møder med Hans Berntsen

 

Under overskriften Ny Livskvalitet rejser Hans Berntsen rundt i Danmark med enkle livsbekræftende foredrag. Bagefter er der forbøn, hvor utroligt mange danskere har oplevet guddommelig helbredelse for fysiske og psykiske lidelser. I et nyhedsbrev kan der bl.a. læses om kvinden der blev fri for sin hjertemedicin, knude der forsvandt fra brystet, lændesmerter der forsvandt som dug for solen, hofte der blev helbredt og meget mere i samme stil.

 

Mange vil nikke genkendende til Hans Berntsen, som bl.a. er kendt for sin medvirken i TV og så selvfølgelig de mange helbredelser der sker i møderne. Ved alle møder er der personlig forbøn for alle der ønsker det.BEMÆRK

at alle billeder kan klikkes store. Luk vinduet med et stort billede før du vælger et nyt.

Bemærk endvidere at roskilde.kirkerne.dk har ©copyright på alt billedmateriale.

 Google
 

 

Gratis Clipart
Gratis Musik Animationer
Gratis Eventyr Online

Galleri Bibelland
Forår Påske og Pinse
Freelance Lydtekniker
Bagerforretninger


Fairy Tales Online - For free
Etnos Forlag
Dagens Ord Andagter
Kirkerne DKRoskilde Kirkegårde
Roskilde Kirkerne

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side