FORSIDE
SØGEFUNKTION
GRAFIK
HELBREDELSE
JUL & KIRKER
KIRKEGÅRDE
KULTUR & FRITID
SØGEMASKINER
TVÆRKIRKELIG
UNGDOM
KIRKESAMFUND
FRISKOLER
DANSK OASE
FOLKEKIRKEN
FRIE KIRKER
INDRE MISSION
UDENLANDSKEKIRKESAMFUNDPå disse sider er der links til op imod 200 kirkers hjemmesider. Årsagen til det lave antal er, at der er en del kirker der endnu ikke har fået egen hjemmeside. Disse er så typisk at finde på hovedsiden for det pågældende kirkesamfund. Folkekirkernes lokale hjemmesider beder vi dig finde på Folkekirkens hovedside.

 • Bibel og Missionscenter - Thisted - Multi etnisk menighed. Alle møder og programmer bliver tolket til engelsk eller andre sprog hvis det er muligt. Der er mere end 10 nationer repræsenteret i menigheden
 • danmark.dk - Kirke - Den danske stats informationer om kirkernes opgaver i Danmark. Praktiske oplysninger om dåb, navngivning, ægteskab og begravelse.
 • Dansk Kirke i Udlandet - Folkekirkens tilstedeværelse blandt og den kirkelige betjening af danske og dansksindede i udlandet - samt au pair- og ungdomsarbejde.
 • Den Tysk Reformerte Kirke - København - Menighed hvor forkyndelsen af Guds ord (på tysk) er det vigtigste. Halvdelen af menigheden er dansk og den anden halvdel kommer fra Tyskland, Schweiz, Holland, USA.
 • Kirkeligt Samfund - Til fordel for frihedslinien i dansk kirke- og folkeliv med udgangspunkt i Grundtvigs kirkelige og folkelige tanker.
 • Kirkeministeriet - Hjemmesiden tjener som redskab til tovejs kommunikation mellem borgerne og Kirkeministeriet. Side med oplysninger om f.eks. organisationen, nyheder og publikationer.
 • Kirketjenersiden - Oplysninger og fortællinger om og af kirketjenere.
 • Kristen Frihed Danmark - Forening for tidligere Jehovas vidner der yder kritisk information om Vagttårnet
 • Mission Danmark - Mission Danmark er en evangelisk missionsvirksomhed. Et varmt og stærkt fællesskab - med Jesus Kristus som centrum
 • Mosaiske Trossamfund - Jødiske samfund i Danmark. Orientering om emner inden for de Mosaisk Trossamfund. Diverse links til bl.a. jødiske foreninger og skoler
 • Natkirken - Kirkeliv kan godt være natteliv. For det moderne storbymenneske, som søger Gud, andagt, stilhed og samtale. Om et folkekirkeligt forsøgsprojekt fra city-kirkerne i København.
 • Nyt Liv - Forbund for evangelisation i Danmark - en bevægelse indenfor Folkekirken. Udgiver af bladet - Nyt Liv, har mødevirksomhed og afholder lejre, stævner og familietræf.
 • Tidligere Jehovas Vidner - Støttegruppe der hjælper mennesker, der har fået problemer, som følge af deres kontakt med Jehovas Vidner.
 • Tolerancelisten - Bevægelse med vision om at udvikle det jødiske samfund i en nutidig retning.
 • Yngre Jøders Organisation - Overrabbiner Bent Lexner fortæller om gudstjenesten og det praktiske der foregår i synagogen.


Mail gerne info om kristne hjemmesider

Hvis du har en - eller kender til en fornuftig kristen hjemmeside, som www.find.kirkerne.dk endnu ikke har indexeret, så linker vi gerne til den. Vedrørende de kirker der er på internettet, så er vi meget interesseret i at have alle kirker, der er på nettet, med. Mail os en kortfattet beskrivelse og vi kigger så på den. Alle web-steder bliver besøgt og vurderet før vi linker, så der kan godt gå nogle dage før en anmodning bliver til et aktivt link.
Google

*  *  *  *  *  *
Lej feriehus. Se om sommerhuse  i Danmark eller udlandet
*  *  *  *  *  *  *


Gratis Clipart
Gratis Musik Animationer
Gratis Eventyr Online

Galleri Bibelland
Forår Påske og Pinse
Freelance Lydtekniker
Bagerforretninger


Fairy Tales Online - For free
Etnos Forlag
Dagens Ord Andagter
Kirkerne DKRoskilde Kirkegårde
Roskilde Kirkerne

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 


 
 

Countere til dels siden 13 August 2001

chart.dk