FORSIDE
SØGEFUNKTION
GRAFIK
HELBREDELSE
JUL & KIRKER
KIRKEGÅRDE
KULTUR & FRITID
SØGEMASKINER
TVÆRKIRKELIG
UNGDOM
KIRKESAMFUND
FRISKOLER
DANSK OASE
FOLKEKIRKEN
FRIE KIRKER
INDRE MISSION
UDENLANDSKEDANSK OASES MENIGHEDSNETVÆRK
Vision, ledelse og Grundlag for Dansk Oases Menighedsnetværk :
Gud har lovet, at han i den sidste tid vil udgyde sin Ånd over alt kød. Gud  er i gang med at forny og udruste sin kirke over hele jorden. De har i Dansk Oase en længsel efter at det samme må ske i Danmark. De har en vision om, at Gud kan og vil gøre sin kirke varm og levende og bringe den ind i en vækst til Kristi fylde. De har en vision om fornyede menigheder over hele landet, der lever i Guds kraftfelt og får lov til at se mange mennesker draget mod Guds herlighed.

Dansk Oase er opstået under inspiration af de seneste årtiers udgydelse af Helligånden verden over og blev stiftet i 1989. Bevægelsen ledes af et selvsupplerende lederskab på 10-15 præster og lægfolk. Bevægelsen har hjemsted i en evangelisk luthersk sammenhæng, dvs. folkekirken og frie lutherske menigheder. Trosgrundlaget er det samme som folkekirkens, dvs. bibelen med den grundforståelse som udtrykkes i de tre oldkirkelige og de to lutherske bekendelser. Dansk Oase arbejder i tæt forening med de andre nordiske Oase-bevægelser og med Forum for en Fri Folkekirke. Dansk Oase ønsker endvidere at stå i et bredt inspirationsfællesskab med andre kristne kirkesamfund. Det er Oases hensigt at tjene og inspirere menighedsliv i Danmark frem for at etablere egen organisationsvirksomhed.

  • Aksfællesskabet i Odder - Evangelisk-luthersk frimenighed der lægger vægt på at hele familien er med. Der er også fællesskab i hjemmene.
  • Dansk Oase - Hoved-web-side for Dansk Oases Menighedsnetværk der har en vision om, at Gud kan og vil gøre sin kirke varm og levende og bringe den ind i en vækst til Kristi fylde.
  • Københavns Evangelisk-Lutherske Frimenighed - KELF holder gudstjenester i Kulturhuset Krudttønden København Ø. Frimenighed der har et tæt bekendtskab med kristendommen og den glæde, som gemmer sig deri.
  • Kærnehuset i Vejle - Treenigheds-fællesskab, der fokuserer på alle sider af Guds væsen og som virker ud fra Vor Frelsers Kirke i Vejle.
  • Markusfællesskabet i Aalborg - Menighed omkring Skt. MarkusKirke i Aalborg hvor man deler en fascination af Jesus og alt det, han står for.
  • Oasefællesskabet i Silkeborg - Kristen karismatisk evangelisk luthersk fri kirke. Selvrådende frimenighed der forkynder at Jesus er ligeså virkelig i dag, som han var for 2000 år siden.
  • Randers Frimenighed - Menighed med samme bekendelsesgrundlag som folkekirken. En fri evangelisk luthersk kirke, som er tilknyttet Forum for en Fri Folkekirke.


Google

*  *  *  *  *  *
Lej feriehus. Se om sommerhuse  i Danmark eller udlandet
*  *  *  *  *  *  *


Gratis Clipart
Gratis Musik Animationer
Gratis Eventyr Online

Galleri Bibelland
Forår Påske og Pinse
Freelance Lydtekniker
Bagerforretninger


Fairy Tales Online - For free
Etnos Forlag
Dagens Ord Andagter
Kirkerne DKRoskilde Kirkegårde
Roskilde Kirkerne

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 


 
 

Countere til dels siden 13 August 2001

chart.dk